Cryptocurrency was vroeger misschien een nichevorm van valuta die was voorbehouden aan degenen die veel tijd online doorbrengen, maar in de loop der jaren is het getransformeerd tot een legitiem onderdeel van de wereldeconomie. De groeiende belangstelling voor cryptocurrency heeft veel mensen zich afgevraagd of ze zelf moeten investeren of niet. Maar voordat je crypto kunt kopen of verkopen, heb je een crypto-portemonnee nodig. Met zo veel opties om uit te kiezen, is het moeilijk voor beginners om te weten welke het meest geschikt is voor hun investeringsdoelen. Als u een portemonnee nodig heeft om uw crypto-activa op te slaan, lees dan verder om meer te weten te komen over de Ledger Nano X en waar u hem kunt kopen.

Wat is de Ledger Nano X, en waar kan je hem kopen?

img

Iedereen die niet vertrouwd is met de cryptowereld vraagt zich misschien af wat de Ledger Nano X is. De Nano X is een hardware crypto wallet die u een veilige plaats geeft om uw cryptocurrency op te slaan. Er zijn verschillende soorten crypto-portemonnees, waaronder mobiele portemonnees die toegankelijk zijn via een app op uw telefoon en online alternatieven die u kunt gebruiken via een website. Echter, de meest veilige manier om uw tokens op te slaan is in een offline hardware wallet zoals de Ledger Nano X.

Met de mogelijkheid om meer dan 1.000 verschillende cryptocurrencies te verzenden en ontvangen, is de Ledger Nano X de perfecte wallet voor crypto-enthousiastelingen. Het ondersteunt ook alle van de meest gebruikte desktops en mobiele besturingssystemen. Uw privésleutels worden opgeslagen in de chip van de hardware, wat u voorziet van topklasse beveiliging. Als u de Ledger Nano X kopen, zijn crypto portefeuilles te koop bij de meeste grote elektronicawinkels.

ALSO READ  Why you should pre-plan your funeral

Houd er rekening mee dat u niet daadwerkelijk cryptocurrency kunt kopen via uw hardware-portemonnee; u zult een cryptocurrency-uitwisseling moeten gebruiken om dat te doen. U kunt dan uw valuta naar uw Ledger Nano X sturen, waar het veilig zal worden opgeslagen. Er zijn een aantal crypto beurzen die er zijn, dus u wilt misschien eerst wat onderzoek doen voordat u beslist welk platform u wilt gebruiken. Coinbase is een van de beste opties voor beginners, voornamelijk vanwege hoe toegankelijk en eenvoudig het te begrijpen is.

Wat moet u nog meer weten over beleggen in crypto?

img

Ten eerste is het essentieel dat u begrijpt wat crypto is en hoe het werkt. Cryptocurrency is een vorm van digitale valuta, die zich voornamelijk onderscheidt van fiatvaluta door het feit dat het sterke cryptografie gebruikt om transacties op te slaan in een online grootboek, zonder het gebruik van een centrale monetaire autoriteit te vereisen. De meeste mensen hebben wel gehoord van populaire munteenheden zoals Bitcoin en Ethereum, maar er zijn duizenden verschillende cryptocurrencies beschikbaar voor aankoop, waarbij sommige volatieler zijn dan andere. Crypto kan worden ingewisseld voor goederen of diensten, maar veel mensen gebruiken het als een investeringsvehikel.

Cryptocurrencies worden ondersteund door blockchain-technologie. Een blockchain is een digitaal grootboek van transacties dat wordt bijgehouden en geregistreerd door een gedecentraliseerd netwerk van computers. Dit maakt het moeilijk om het systeem te hacken of gegevens te wijzigen, en biedt mensen een veilige manier om direct betalingen te doen zonder dat er een soort tussenpersoon nodig is. Veel bedrijven zijn al aan het onderzoeken hoe deze technologie kan worden aangepast en op andere manieren kan worden gebruikt.

ALSO READ  Do our shopping habits have a direct impact on the environment?

Het is gemakkelijk om overweldigd of geïntimideerd te raken door de cryptowereld, maar het is gemakkelijker dan je zou denken om te beginnen investeren. Voordat u dit doet, moet u een plaats vinden om uw tokens op te slaan, evenals een cryptobeurs kiezen om ze op te kopen. Van alle soorten wallets die beschikbaar zijn, raden de meeste experts aan om voor een hardware wallet te gaan. Of u nu een complete beginner bent of een ervaren gebruiker die op zoek is naar een betere wallet, de Ledger Nano X wordt algemeen beschouwd als een van de meest veilige hardware wallets voor het opslaan van digitale activa.